Bra initiativ!

Efter alldeles för mycket att göra med skolan och på jobbet med ingen tid för bloggandet dyker plötsligt något upp som jag bara måste förmedla:

1. En hemsida med tips på nyttig mat! Läs mer här om hur du kan välja mat som är bätttre för dig. Mycket bra står att läsa där!

2. Gratis etikett till din vattenflaska om du klickar här. Ett av de märligaste vanorna som dykt upp är att köpa vatten på flaska. Dels är det dyrt (kranvatten kostar bara 1 öre litern!), dels är det samma vatten som finns i kranen men du betalar för en plastflaska. På nästan alla ställen i stan går det bra att be om ett glas vatten om man är törstig. Dessutom denna myt att vi människor plötsligt ska dricka så mycket vatten! Vi har inte behov av mer max 1½ liter vätska per dygn - om man räknar bort eventuella vätska som redan finns i maten så blir det ännu  mindre. För att inte tala om dessa långa transporter av kranvatten-på-flaska!

På mitt jobb har vi kannor som vi själva fyller på vid exempelvis möten- allt släp med tomflaskor och drickabackar slipper vi dessutom! Så gör detsamma på ditt jobb: köp några snygga kannor och beställ gratisetiketterna ovan!

Kommentarer
Postat av: Beejee

Kom igen nu syrran va!? Jag har kikat här flera gånger om dagen sen i november men ingenting tycks ha hänt i ditt liv sedan dess! lol

2009-04-06 @ 21:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0